lördag 9 februari 2019

Ny hemsida!


Hemsidor:
From idag så används denna sida för Korskrogs Byaråd. Den gamla (länk här) kommer inte att uppdateras men det som finns där kommer att ligga kvar som information. Det innebär att du som redan prenumererar behöver gå in och anmäla här till höger så att du fortsättningsvis får nyheterna från den här sidan istället!


Bildresultat för arrowPrenumerera på nyheter från denna hemsida:
Fyll i din email-adress här till höger under "Följ via mail", kolla din mailbox och följ instruktionerna i mailet för att aktivera din prenumeration.
(om du vill göra detta via mobilen så måste du scrolla längst ner och välja "visa webbversion" eller liknande så dyker högerkolumnen upp på skärmen)

Anmäl dig som medlem i Korskrogs Byaråd:
När du ändå håller på så kan du passa på att anmäla dig som medlem i Korskrogs Byaråd. Maila till KorskrogsByarad@gmail.com och ange namn och adress eller använd kontaktformuläret till höger. Enda kraven för att bli medlem är att du har fyllt minst 15 år och har Korskrog som adress. Medlemsavgiften är tills vidare 0 kr, ev ändringar fastställs vid årsmöte.

mvh / Styrelsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Styrelsemöte och planering av sommaraktivitet

 Hej! Just nu planerar vi för en sommaraktivitet den 3:e augusti kl 13-16 tillsammans med Lönsås Byalag. Sommaraktiviteten kommer att äga ru...