lördag 4 mars 2023

Årsmötet 16/2-23 samt efterföljande Styrelsemöte 27/2-23

 Hej!

Nu har vi haft årsmötet, protokollet finns här, läs gärna och återkom med synpunkter, om du vill engagera dig i något av ärendena eller om du vill lyfta ett ny ärende!

Polisen var på plats och informerade innan Årsmötet om "Grannsamverkan" vilket var mycket intressant. Under årsmötet diskuterade vi vidare hur vi vill göra och vi kom fram till att vi vill gå vidare med "Grannsamverkan" enligt följande:

  • Boris Ahnberg är kontaktperson för Korskrogs Grannsamverkan mot t.ex. Polisen och kommer att se till att vi får skyltar och klistermärken, hör gärna av er om ni vill ha klistermärken samt om ni har funderingar på var skyltarna ska placeras.
  • Kontaktpersonen ansvarar för mailadressen till Korskrogs Grannsamverkan (korskroggrannsamverkan@gmail.com) och delger info mellan t.ex. Polisen och Korskrogsborna.
  • Nu i början av mars sker ett informationsmöte med alla Grannsamverkans-orter inom Motala kommun där vår Kontaktperson också kommer att delta och därefter dela med sig av infon.
  • Om du vill veta mer om Grannsamverkan kan du läsa vidare här.


På Årsmötet klubbades en ny styrelse bestående av:

  • Ordförande 2023 Christina Sundeck
  • Sekreterare 2022-23 (ej val) Karin Halldén
  • Kassör 2023-24 Agneta Karlsson
  • Suppleant 2023 Gunnar Tyrlycke
  • Valberedning 2023 Tomas Nyqvist


Den 27/2-23  hade vi konstituerande styrelsemöte för den nya styrelsen då även suppleant, valberedning samt kontaktperson Grannsamverkan deltog, protokollet finns här.
På årsmötet beslutades att vi ska ordna en "Grill- och fixardag" i början april/slutet maj.
Preliminärt datum för detta är söndag 7/5 kl 13:00. Vi kommer att bjuda på grillning till lunch och sedan fortsätter de som vill med att hjälpa till med att fixa till anslagstavlan och sätta upp skvallerspegel. Det kommer också att bjudas på fika under dagen.
Vi kommer även att passa på att sprida lite info om och diskutera grannsamverkan.
Inbjudan kommer att komma ut som ett evenemang på FB, E-mail, Hemsidan och anslagstavlan.

Om du vill få mail när vi lägger ut info här så meddela det till korskrogsbyarad@gmail.com.

MVH / Styrelsen

Styrelsemöte och planering av sommaraktivitet

 Hej! Just nu planerar vi för en sommaraktivitet den 3:e augusti kl 13-16 tillsammans med Lönsås Byalag. Sommaraktiviteten kommer att äga ru...