söndag 7 augusti 2022

Fixardag & Grillkväll 10/9

Enligt beslut på Årsmötet anordnar vi en Fixardag med Grillkväll den 10:e september!

De som vill & kan träffas kl 14 i korsningen för montering av ny anslagstavla samt skvallerspegel, ta gärna med något lämpligt verktyg.

Kl 18 tänder vi grillen vid busskuren, anmäl dig till grillningen genom att maila till korkrogsbyarad@gmail.com och ange hur många ni kommer och ev specialkost.
Dricka får man ta med sig själv.

Man kan delta i Fixandet eller Grillningen men roligast är förstås om många är med på både och, hoppas att många sluter upp och att vi får en trevlig dag och kväll!

mvh / Styrelsen

tisdag 2 augusti 2022

Årsmöte, styrelsemöte och kommande aktiviteter

 Nu finns äntligen årsmötesprotokoll samt även efterföljande styrelsemötesprotokoll utlagt här.

Vi planerar för en fixareftermiddag 10/9 då vi ska byta anslagstavlan och sätta upp en skvallerspegel i korsningen, på kvällen planerar vi för att grilla tillsammans. Man får delta på det ena eller det andra eller förstås både fixning (start kl 14 i korsningen) och grillning (start kl 18 vid busskuren) men till grillningen behöver vi en anmälan till korskrogsbyarad@gmail.com med antal personer och ev specialkost.

mvh / Styrelsen

Styrelsemöte och planering av sommaraktivitet

 Hej! Just nu planerar vi för en sommaraktivitet den 3:e augusti kl 13-16 tillsammans med Lönsås Byalag. Sommaraktiviteten kommer att äga ru...