lördag 2 april 2022

Styrelsemöten, Vatten-frågan och Årsmöte

 Hej!

Vi har varit lite dåliga på att uppdatera här, så här kommer lite samlad info från styrelsen:

  • Vi hade styrelsemöte 11/1-22 och 16/3-22, anteckningar finns att läsa via händelsesidan här.
  • Avseende vatten-frågan så har delar av styrelsen haft två möten med kommunen, det första var helt digitalt och det gick rätt uselt. Vi uppfattade att de deltagande tjänstemännen höll sig väldigt hårt i lagar och regelverk och därmed anser sig inte ha någon skyldighet att förse Korskrog med kommunalt vatten. Vi var väldigt tydliga med vårt missnöje över mötet, det ordnades därför ett till möte som till största delen var fysiskt där även Mark Henriksson, Caroline Uneus och Anders Bengtson deltog utöver tjänstemän. Vid detta möte blev det en bättre diskussion om både vattenfrågan och även andra frågor runt att bo på landsbygden i Motala Kommun men det är fortfarande mycket oklart om Motala kommun vill satsa på kommunalt vatten till Korskrog.
  • Vi planerar för Årsmöte söndagen den 8/5 kl 13 då det även bjuds på smörgåstårta, anmälan sker via mail till korskrogsbyarad@gmail.com, ange namn, antal och ev specialkost. Välkomna!

mvh / Styrelsen

Styrelsemöte och planering av sommaraktivitet

 Hej! Just nu planerar vi för en sommaraktivitet den 3:e augusti kl 13-16 tillsammans med Lönsås Byalag. Sommaraktiviteten kommer att äga ru...